Cine suntem noi?

Suntem o firmă de consultanţă care oferă soluţii personalizate nevoilor de creştere ale companiilor. Ne bucurăm să colaborăm în identificarea oportunităţilor de finanţare optime, să îţi punem ideile în cel mai adecvat plan de afaceri posibil şi nu în ultimul rând să îţi stăm alături în etapa de implementare. Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, am lucrat atât cu instituţii publice cât şi cu entităţi private, atât cu IMM-uri cât şi corporaţii, pregătind şi implementând proiecte în domeniul resurselor umane, creşterii competitivităţii, producţiei, serviciilor, agriculturii, şi multe altele.

Suntem o echipă entuziastă, care pune pasiune în tot ceea ce face. Suntem deschişi provocărilor mai mari sau mai mici şi ne place să ne adaptăm dorinţelor fiecărui client în parte. Ne bucurăm să lucrăm cu antreprenori la început de drum şi suntem, în acelaşi timp, gata să răspundem cu promptitudine exigenţelor firmelor cu experienţă.

De ce Smart Funds?

Credem cu tărie în efortul de echipă, atât al echipei noastre de specialişti (fonduri europene, achiziţii, financiar, resurse umane, proiectare) cât şi în stabilirea unui parteneriat durabil cu clienţii noştrii şi un schimb constant şi susţinut de informaţii de ambele părţi.

Preţuim mai mult decât orice onestitate în furnizarea informaţiilor atât din partea clienţilor cu privire la datele firmelor şi ceea ce îşi doresc cât şi din partea noastră cu privire la informaţiile furnizate şi şansele reale de reuşită ale proiectelor.

Ce spun clienții noștri

„Căutam un consultant capabil, serios şi care să-mi găsească soluţii de implementare pentru ideile mele. Laura m-a „convins” de la prima întâlnire poate pentru că ea a părut mereu interesată mai mult de proiectele şi ideile mele şi de găsirea unei soluţii, şi nu de a mă convinge pe mine să semnez un contract. Am descoperit un om dedicat, serios, implicat şi inteligent. Şi, poate cel mai important, simt că am dat peste un om care este „în colţul meu” şi în care am încredere.”

Marius IVAŞCU, S.C. SKYBOX SYSTEM S.R.L.

„O recomand pe doamna Laura Cârlan, administrator smartfunds.ro, pentru seriozitatea și profesionalismul cu care s-a ocupat de proiectul nostru. Apreciem în mod deosebit eficiența comunicării și rapiditatea în găsirea și furnizarea de soluții eficiente la solicitările noastre. În baza succesului primului proiect, ISIM Timișoara dorește să colaboreze cu Smart Funds și în cadrul unor proiecte viitoare.”

Dr. Ing. Nicușor-Alin SÎRBU, Director General al Institului Național de Cercetare-Dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale – ISIM Timișoara

„Laura are o dorință mare de a învăța lucruri noi, acest lucru o face să se adapteze ușor unui proiect în orice domeniu. Este o persoană bine organizată și onestă.”

George TURCU, S.C. AGRO MICO S.R.L.

Aşa că dacă rezonezi cu noi, hai să ne cunoaştem!

Pentru că aşa cum spunea Amelia Earhart, prima femeie care a zburat peste Atlantic: „Cel mai dificil lucru este de a lua decizia să acţionezi; restul este pur şi simplu tenacitate.[…]. Poţi face orice te hotărăşti să faci […].”

Contactează-ne