TERMENI, CONDIȚII ȘI INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Declaraţie de confidenţialitate

Principiul respectării confidenţialităţii este foarte important pentru noi şi îl luăm în considerare în modul în care ne organizăm afacerea. În această declaraţie vrem să te informăm în legătură cu datele pe care noi le colectăm când vizitezi site-ul nostru şi în ce scopuri le folosim.

1. Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

ALLRO BUSINESS SOLUTIONS S.R.L., cu sediul în București, Calea Văcărești, nr. 391, Sun Offices, Intrarea A, Etaj 3, Sector 4, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J09/263/2013, având cod unic de înregistrare RO31495899, în calitate de operator de date, dorim sa vă furnizăm prin prezenta informații legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi.

Scopul și temeiurile prelucrării

Operatorul prelucrează datele cu caracter personal de mai jos pentru reclamă, marketing și publicitate – respectiv realizarea de comunicări de marketing direct pe căi electronice prin comunicarea de newsletter-uri și/sau alerte periodice legate de produsele noastre, prin intermediul unei baze de date specifice în acest scop. Prelucrarea datelor cu caracter personal are la bază ca și temei consimțământul dumneavoastră.

Categorii de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal care vor fi prelucrate în scopurile indicate mai sus sunt următoarele: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon. Colectarea datelor cu caracter personal se realizează prin intermediul website-ului https://smartfunds.ro/ iar datele cu caracter personal sunt apoi preluate în baza de date menținută de Operator pentru scopul mai sus menționat.

Pentru realizarea scopului de mai sus, datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite partenerilor contractuali care mențin website-ul https://smartfunds.ro/ și baza de date de marketing.

Durata prelucrării

Operatorul estimează că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se va desfășura până la data la care vă retrageți consimțământul cu privire la prelucrare.

După retragerea consimțământului dumneavoastră și în cazul în care Operatorul nu mai are motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dumneavoastră (cu excepția celor de marketing direct, care vor fi stopate), datele vor fi șterse din baza de date.

Drepturile persoanei vizate cu privire la prelucrarea datelor

În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate – însemnând dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că prelucrăm sau nu date cu caracter personal care vă privesc.

Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal – însemnând posibilitatea de a ne solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea datelor dumneavoastră în anumite cazuri, prin adresarea unei solicitări în acest sens utilizând datele de contact de mai jos;

Dreptul de a vă retrage consimțământul asupra prelucrării – în cazul în care aceasta se bazează pe consimțământul dumneavoastră, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la acel moment;

Dreptul de a vă opune prelucrării – însemnând dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interesele legitime ale Operatorului este făcută în scopul comunicărilor de marketing direct, implicând crearea de profiluri;

Dreptul de a depune plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

Vă vom contacta în scopuri de marketing doar dacă v-ați exprimat acordul în acest sens. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing, prin accesarea dezabonare de la informarea primită prin email, accesând link-ul pus la dispoziție pentru dezabonare.

Retragerea consimțământului va putea avea loc oricând, simplu și fără a fi nevoiți să oferiți o justificare. Prin retragerea consimțământului, veți fi dezabonat de la primirea de newsletter-uri și/sau alerte periodice.

Exercitarea altor drepturi de mai sus poate fi efectuată în orice moment prin adresarea unei solicitări scrise, datată și semnată, sau in format electronic, Operatorului la următoarea adresă de contact electronic: laura@smartfunds.ro, ori prin poștă scrisă către sediul ALLRO BUSINESS SOLUTIONS S.R.L., la adresa menționată mai sus. Vom procesa cererea și vă vom răspunde în cel mai scurt timp, în funcție de complexitatea și numărul cererilor adresate.

În cazul în care doriți orice alte informații necesare cu privire la cele de mai sus, inclusiv cu privire la modul de exercitare al drepturilor dumneavoastră., vă rugăm să ne adresați o solicitare scrisă, datată și semnată, la datele de contact menționate mai sus.

Exprimarea acordului pentru scopul de marketing

Prin bifarea opțiunilor corespunzătoare puse la dispoziție în acest sens, exprimați consimțământul ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în scop de marketing direct pe căi electronice (e-mail), de către ALLRO BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. și să primiți newsletter-uri și/sau alerte periodice prin e-mail prin care să vă ținem la curent cu noutățile noastre legate de produse și/sau servicii.

2. Informaţii despre clienţi

Accesarea website-ului https://smartfunds.ro/ nu necesită informații personale.

Secțiunea “Contact” îți va solicita o serie de date cu caracter personal, precum numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail. Furnizând aceste informații, Smart Funds le va putea folosi în viitor pentru a îți răspunde și oferi serviciile dorite, sau pentru a-ți trimite informațiile și materialele solicitate.

În cazul în care ești de acord, vom folosi datele pe care ni le-ai furnizat și pentru a-ți trimite alte informații interesante de la Smart Funds.

Vei putea renunța în orice moment să mai primești mesaje și comunicări din partea Smart Funds.

3. Transmiterea informaţiilor

Smart Funds își asumă că nu va transmite datele tale personale niciunei alte persoane sau companii, în afară de partenerii autorizați să asigure servicii de comunicare în numele Smart Funds. Nicio altă parte, persoană fizică sau companie, nu va avea voie să folosească informațiile tale în propriul lor interes sau al unei alte părți.

4. Folosirea fișierelor de tip “cookie” (informații cu caracter nepersonal)

“Cookie” sunt fișiere mici sau informații stocate de browser-ul de internet, pe dispozitivul de pe care accesați acest site. Smart Funds folosește aceste fișiere pentru a colecta alte informații decât personale pe durata vizitei tale pe site-ul smartfunds.ro, cum ar fi zonele site-ului pe care le vizitezi și activitățile la care ai participat pe site.

Smart Funds nu colectează informații cu caracter personal fără acordul tău, dar în cazul în care ți-ai dat acordul pentru folosirea lor, le putem corela împreună cu fișierele “cookie”, pentru a putea avea o imagine mai clară asupra navigării tale pe smartfunds.ro.

Toate imaginile de pe website-ul smartfunds.ro sunt cu titlu de prezentare.

5. Alte site-uri

Declaraţia de confidenţialitate se aplică exclusiv pentru site-ul smartfunds.ro

6. Ai întrebări?

În cazul în care dorești să afli mai multe informații despre Politica de Confidențialitate, te rugăm să ne contactezi folosind formularul disponibil în pagina de Contact.

7. Garanţie:

Smart Funds nu poate fi trasă la răspundere pentru eventuale greşeli privind conţinutul. Smart Funds își rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent website-ul smartfunds.ro

Smart Funds nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele daune provocate în urma suspendării website-ului smartfunds.ro

8. Drepturi de autor:

Tot conţinutul disponibil în acest website este proprietatea ALLRO BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. și este protejat de drepturile de autor. Eventualele multiplicări sau preluări fără autorizarea prealabilă din partea Smart Funds vor fi sancționate potrivit legislației în vigoare.